Zit jij er aan te denken om geld te lenen voor je studie? Dan kunnen wij van Kredietverstrekkers.com ons voorstellen dat je je eerst goed in wilt lezen en de nodige kredietverstrekkers wilt vergelijken. Daarom helpen wij je graag door de beste aanbieders voor jou te selecteren. Zo profiteer jij van de beste voorwaarden en regel jij jouw lening in een handomdraai.

Studeren is voor iedereen

Veel studies zijn de laatste jaren een stuk minder toegankelijk geworden vanwege de hoge kosten. Toch begrijpen wij dat je niet zomaar een lening wilt afsluiten. Je wilt natuurlijk niet direct na je studie al vastzitten aan torenhoge schulden. Daarom zetten wij ons in voor jou als student, om studeren mogelijk te maken voor iedereen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te lenen bij Duo. Hier profiteer je van een laag rentepercentage en een soepele betalingsregeling. Echter hebben studenten in sommige gevallen niet genoeg aan het maximum leenbedrag. Het maximale bedrag dat je per maand kunt lenen is afhankelijk van die studie die je volgt, maar komt meestal neer op zo’n €900.

Lenen voor studie
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je even wat extra geld nodig hebt. Misschien woon je niet meer thuis en heb je hoge vaste lasten, maar wil je wel gewoon studeren. Wij van Kredietverstrekkers.com kunnen ons voorstellen dat je niet zo gemakkelijk een groot bedrag leent van ouders of familie. Ook heb je misschien niet genoeg aan de lening van Duo. In dat geval kun je het beste geld lenen voor je studie bij een professionele kredietverstrekker. Wel is het belangrijk om je goed te laten informeren en daar helpen wij je graag bij.

Geld lenen wanneer je een bijbaan hebt

Misschien heb je naast je studie een (bij)baan maar kun je alsnog wat extra geld gebruiken, bijvoorbeeld voor de boodschappen of om wat geld over te houden voor leuke dingen. In dat geval kun je een lening afsluiten die aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Je hebt dan de keuze uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Afhankelijk van jouw inkomen, woonsituatie en woonlasten wordt dan bepaald hoeveel jij kunt lenen. Weet je al exact welk bedrag je nodig hebt, omdat je eenmalig een grote uitgave gaat doen? Dan is een persoonlijke lening aan te raden. Weet je nog niet precies hoeveel geld je wilt lenen voor je studie, dan kun je ook kiezen voor doorlopend krediet. Zoals de naam al zegt, heb je bij een doorlopend krediet altijd geld achter de hand. Je geeft jezelf dan wat meer financiële ruimte, voor het geval je onverwachte uitgaven moet doen.
Lenen voor studie

Hoe werkt een doorlopend krediet precies?

Zoals gezegd heb je bij een doorlopend krediet altijd de mogelijkheid om extra geld bij te lenen. Wel moet je bij het aanvragen bepalen welk bedrag je maximaal wilt kunnen lenen, dit is je kredietlimiet. Vervolgens ben je vrij om zelf te bepalen wanneer je het geld leent en waarvoor je het gebruikt. Hier hoef je dus nooit verantwoording over af te leggen. Ook is een doorlopend krediet heel flexibel omdat er geen vaste looptijd wordt afgesproken. Je betaalt natuurlijk wel rente, maar alleen over het bedrag dat je uiteindelijk hebt geleend. Deze rente is variabel, wat betekent dat de kredietverstrekker deze in de tussentijd kan veranderen. Je betaalt iedere maand hetzelfde bedrag, hierbij zit een deel aflossing en een deel rente inbegrepen. Van je kredietverstrekker ontvang je altijd een overzicht zodat het voor jou ook inzichtelijk is hoeveel je moet betalen en waar dit op is gebaseerd.

Minilening afsluiten

Ben jij benieuwd hoeveel jij kunt lenen voor je studie? Dat is bij de meeste online kredietverstrekkers snel online te berekenen. Bij de berekening wordt gelet op jouw inkomen, woonsituatie en eventuele woonlasten. Kijk bijvoorbeeld maar eens op Ferratum.nl. Deze kredietverstrekker biedt de mogelijkheid om een minilening af te sluiten van maximaal €800. Dit is een uitkomst wanneer je net even wat extra’s nodig hebt om je collegegeld te betalen, of wanneer je de tijd tussen twee salarissen wilt overbruggen. Kies jij ervoor om op deze manier bijvoorbeeld €800 te lenen, dan heb je 62 dagen de tijd om dit terug te betalen met een jaarlijks kostenpercentage van 13,99%. Een groot pluspunt van deze kredietverstrekker is dat er bij de aanvraag van jouw lening geen BKR-toetsing wordt uitgevoerd. Ook hoef je je verder nergens voor te verantwoorden, je kunt dus geld lenen zonder vragen. Gebruik jij bijvoorbeeld een creditcard of heb jij een limiet op je bankpas waardoor je rood kunt staan, dan kan het zijn dat je een BKR registratie hebt. Bij het afsluiten van een minilening bij Ferratum wordt hier niet op gelet en kun je op een eenvoudige en laagdrempelige manier lagere bedragen lenen.

Aantrekkelijke rentepercentages voor jou gevonden!

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar geld lenen kost geld. Wel kun je natuurlijk een goede keuze maken, zodat je profiteert van een laag rentepercentage. Zo kun jij je studie met een gerust hart afmaken zonder zorgen te hebben over de toekomst. Om een goede keuze te maken, kun je op je gemak rondkijken op onze website. Hier vind je allerlei informatie over leningen en de mogelijkheden die jij hebt. En natuurlijk bespaar je een hoop tijd, omdat wij de beste deals al voor jou hebben verzameld. Kortom, lenen voor je studie doe je met de hulp van Kredietverstrekkers.com!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kredietverstrekkers.com is er voor iedereen; jong, oud, student, ZZP’er of mensen in loondienst. Dankzij ons brede netwerk van betrouwbare kredietverstrekkers is er altijd een partij met de meest gunstige voorwaarden voor jouw specifieke situatie. Ook bestaat ons team uit diverse specialisten die veel ervaring hebben in het financiële bedrijven. Zij weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat en gebruiken die kennis om de juiste kredietverstrekkers te selecteren. Hierdoor hopen we jou een hoop tijd en energie te besparen. Het vooronderzoek is al gedaan, jij hoeft alleen nog maar online jouw lening af te sluiten. Lenen voor je studie was nog nooit zo eenvoudig.
Facebook Reacties

Gerelateerde berichten

21 DECEMBER 2018

Lening verhogen

Heb je een lopende lening maar wil je gedurende de looptijd je lening...

25 APRIL 2018

Een persoonlijke lening...

<span style="font-weight: 400;">Heb jij in het verleden een persoonlijke...

20 APRIL 2018

5000 euro lenen? Slim lenen...

Misschien heb je al eens gelezen over het afsluiten van een lening. Wanneer...

Laat een reactie achter

Share This