Heb jij snel wat extra geld nodig en wil je dus graag een lening afsluiten?
Dan ben je bij Kredietverstrekkers.com aan het juiste adres.

Als kredietbemiddelaar streven wij er continu naar om jou de beste deal aan te bieden.
Neem dus een kijkje op de website om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke leendoelen zijn er?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je even krap bij kas zit, maar toch snel geld nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer je voor je werk een nieuwe auto nodig hebt. Maar ook zijn er veel mensen die een persoonlijke lening afsluiten voor een ander doel. Het is in ieder geval aan te raden om dit via een kredietbemiddelaar te doen, ongeacht het leendoel.

Bijvoorbeeld

  • Aanschaf auto, boot of caravan
  • Medische ingreep
  • Opleiding
  • Restschuld
  • Vakantie
  • Verbouwing

Snel extra geld lenen

Soms komt het dus voor dat je wat extra geld nodig hebt. Het liefst wil je dit natuurlijk al op korte termijn op je rekening hebben staan. Zo heb je bijvoorbeeld bij Ferratum.nl het geld al binnen 24 uur op je rekening staan, mits je aanvraag direct wordt goedgekeurd natuurlijk. Op deze website kun je ook heel eenvoudig invullen hoeveel je wilt lenen en welke looptijd je hiervoor wilt hanteren. De gehele lening kun je direct online aanvragen. Als kredietbemiddelaar kunnen wij deze leningverstrekker van harte aanbevelen, vooral voor kleinere leningen. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen je snel verder helpen.
Kredietbemiddelaar 2

Kom ik in aanmerking voor een lening?

Of jij in aanmerking komt voor een lening, hangt af van een aantal zaken. Zo zal er bij de meeste kredietverstrekkers gevraagd worden naar jouw inkomen, woonlasten en gezinssituatie. Op basis hiervan wordt berekend wat een verantwoord bedrag is voor jou.
INKOMEN

Let op: voor kredietverstrekkers is het met name belangrijk dat jij een stabiel inkomen hebt, omdat je een lening vaak aangaat voor een langere periode. Heb jij bijvoorbeeld geen vast maar een een tijdelijk contract? Dan zullen kredietverstrekkers doorgaans 70% van jouw inkomen meenemen in de berekening van het maximale leenbedrag.

PARTNER

Ook wordt er bij het berekenen van het maximale leenbedrag gekeken naar je eventuele partner. Als je samenwoont (met of zonder samenlevingsovereenkomst), of getrouwd bent, verwacht de verstrekker dat jouw partner de leenovereenkomst ook tekent. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor een lening wordt dus ook naar de financiële situatie van jouw partner gekeken.

REEDS BESTAANDE LENINGEN

Als je al een lening hebt lopen, kom je nog steeds in aanmerking voor een andere lening. Wel hebben al bestaande leningen invloed op jouw maximale leenbedrag. Je kunt er ook voor kiezen om je lening over te sluiten. Vaak profiteer je dan van een lager rentepercentage.

Een persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Wil jij een lening afsluiten bij de kredietbemiddelaar? Dan kun je kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening heb je altijd een vaste rente en looptijd. Dit is wel zo prettig omdat de rente en het maandbedrag voor de gehele looptijd vaststaan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Een persoonlijke lening is dan ook ideaal voor een eenmalige uitgave zoals een auto of een verbouwing. Je weet namelijk precies van tevoren welk bedrag je nodig hebt en de kans is klein dat je tussentijdse geldopnames wilt doen.
Kredietbemiddelaar 3
Bij een doorlopend krediet werkt dit flexibeler. Een doorlopend krediet kent geen vaste looptijd. Dit betekent eigenlijk dat je altijd de kans hebt om extra geld bij te lenen. Ook wordt deze lening aangeraden wanneer je nog niet precies weet hoeveel geld je nodig hebt, bijvoorbeeld bij een langdurige verbouwing. Een nadeel is dat je vaak langere tijd aan een lening, en dus ook aan de bijkomende kosten, vast zit. Overweeg dus altijd goed welke lening je afsluit en of deze bij jouw situatie past.

De laagste rentetarieven

De rente is in principe de vergoeding die jij betaalt voor het lenen van geld. Vandaar ook de slogan: ‘Let op! Geld lenen kost geld.’ Het is altijd belangrijk om je goed te verdiepen in het rentepercentage. Hoe groter het bedrag is dat je leent, hoe hoger het bedrag dat je aan rente betaalt. Daarnaast hangt de hoogte van de rente ook nog af van andere zaken, zoals de kosten voor het inkopen van geld, de risico opslag, de opslag van bijvoorbeeld marketing- en administratiekosten. Natuurlijk wil jij graag profiteren van het laagste rentepercentage. De leningverstrekker helpt je hier graag bij! Daarom zijn wij voor jou al op onderzoek uitgegaan en hebben wij van verschillende aanbieders de rentepercentages vergeleken. Deze vind je op onze website.
Kredietbemiddelaar

Verantwoord lenen via de kredietbemiddelaar

Een lening afsluiten is een serieuze zaak waar je je eerst goed in moet verdiepen. Daarom helpen wij jou een eindje op weg door de beste kredietverstrekkers voor jou te verzamelen. Dit zijn meestal financieringsmaatschappijen die zich specifiek richten op particulieren. Bij het selecteren van deze aanbieders hanteren wij diverse strenge criteria, zodat jij verantwoord kunt lenen. Zo is het belangrijk dat de kredietbemiddelaar kijkt naar de vorm van lenen die het beste bij jouw specifieke situatie past. Maar ook moet er rekening gehouden met je maandlasten, de looptijd van de lening en het rentepercentage. Zo kun je met een gerust hart lenen zonder je zorgen te maken over de toekomst.
Op Kredietverstrekkers vind je altijd een voordelige lening die past bij jouw situatie. Ook streven wij ernaar om jou zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van leningen. Lees dus gerust eens een aantal artikelen op onze website zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ontdek vandaag nog hoeveel je kunt lenen bij de kredietbemiddelaar!
Facebook Reacties

Gerelateerde berichten

21 DECEMBER 2018

Lening verhogen

Heb je een lopende lening maar wil je gedurende de looptijd je lening...

25 APRIL 2018

Een persoonlijke lening...

<span style="font-weight: 400;">Heb jij in het verleden een persoonlijke...

20 APRIL 2018

5000 euro lenen? Slim lenen...

Misschien heb je al eens gelezen over het afsluiten van een lening. Wanneer...

Laat een reactie achter

Share This