Misschien zit je in geldnood en heb je dringend extra geld nodig. Wil je geen familie of vrienden om hulp vragen omdat je geen verantwoording af wilt leggen?

Bij online kredietverstrekkers kun je geld lenen zonder dat er vragen gesteld worden. Geen preken, geen vragen, geen verantwoording. Gewoon gemakkelijk online alles regelen.

Leendoelen

 • Extra bestedingsruimte
 • Aankoop van een voertuig
 • Medische ingreep
 • Vakantie of reis
 • Aflossen op een bestaande lening
 • Schuldsanering
 • Verbouwing van je huis

Geen vragen, geen verantwoording.

Misschien schaam je je omdat je in de financiële problemen zit. Wil je graag mee op wintersport maar kun je het eigenlijk niet betalen. Of heb je een dure lening uit het verleden die je wilt oversluiten? Of heb je een mooie auto maar kun je de reparaties eigenlijk niet betalen en heb je geen zin in commentaar op je auto? Misschien wil je een medische ingreep laten uitvoeren die niet onder de zorgverzekering valt en wil je daar niet teveel over kwijt en zeker niet tegen een onbekende bankmedewerker. Allemaal redenen waarom je het feit dat je geld nodig hebt liever wilt verzwijgen. Dan is het fijn dat je gemakkelijk geld kunt lenen zonder vragen. De meeste kredietverstrekkers willen wel graag een globale omschrijving van jouw leendoel maar daar wordt verder geen oordeel aan verbonden en je hoeft het ook niet heel concreet uit te leggen.

Waar moet je rekening mee houden bij het afsluiten van een lening?

Juist als je geen zin hebt in vragen is het belangrijk dat je jezelf goed inleest over verschillende leningen. Een lening afsluiten gaat heel makkelijk en zeker online hoef je niemand te zien of te spreken hierover, maar het is wel een serieuze aangelegenheid. Geld lenen kost namelijk ook geld. Je betaalt rente over het te lenen bedrag en natuurlijk moet het geld, plus de rente, ook weer terugbetaald worden.

Al deze zaken bepalen samen hoe aantrekkelijk een lening voor je is. Bij je aanvraag moet je al een keuze maken tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Het is daarom goed om te weten wat de verschillen zijn tussen deze leenvormen.

Je moet rekening houden met:

 • De hoogte van de lening
 • Het rentepercentage
 • Soort lening (persoonlijk/doorlopend)
 • De looptijd van de lening
 • Aanvullende kosten

Doorlopend krediet of een persoonlijke lening?

Bij een persoonlijke lening leen je een vast bedrag, tegen een vaste rente en met een vaste looptijd. Je krijg het geld, doet er mee wat je wilt en daarna start je met maandelijks terugbetalen tot het einde van de looptijd. Deze leenvorm is zeer geschikt als je geld wilt lenen voor een bepaald doel waarbij je vooraf weet hoeveel je nodig hebt. Omdat alles vooraf vast staat, weet je precies waar je aan toe bent en wat je lening je gaat kosten.
Een doorlopend krediet is flexibeler. Je krijgt een kredietlimiet en kan daarover beschikken zoals je zelf wilt. Je spreekt vooraf het maximale bedrag af dat je wilt lenen en de looptijd. De rest bepaal je zelf. Je bepaalt welk bedrag je wanneer opneemt. Je betaalt maandelijks een deel aflossing en een deel rente. Die rente betaal je alleen over het bedrag dat je daadwerkelijk hebt geleend. Een van de voordelen van het doorlopende krediet is dat je wat je hebt afgelost ook weer kunt opnemen. En dit is meteen ook een nadeel omdat je op die manier ook langer aan je lening vast kunt zitten. De rente die je betaalt is variabel. Dit betekent dat de hoogte van de rente gedurende de looptijd van de lening kan wijzigen. Je weet bij een doorlopend krediet daarom vooraf nooit wat je lening je gaat kosten.

Verantwoord lenen

Juist omdat je gemakkelijk geld kunt lenen zonder dat er vragen gesteld worden, is het belangrijk dat je zelf goed nadenkt over je lening. Geld lenen kost immers geld dus het is belangrijk om op een voordelige en verantwoorde manier aan extra geld te komen. Daarom willlen wij van Kredietverstrekkers.com je zoveel mogelijk informeren over de verschillende mogelijkheden om geld te lenen. Je vindt op onze site ook verschillende aanbieders waar je offertes kunt opvragen. Deze offertes kun je vervolgens met elkaar vergelijken om te kijken welke lening voor jou het meest interessant is.
Geld lenen zonder vragen
Geld lenen zonder vragen 3
Bij www.kredietspotter.nl kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Zij gaan voor jou op zoek naar de meest voordelige lening. Allereerst maak je een keuze tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Je geeft je leendoel aan, hier worden verder geen vragen over gesteld, dit is slechts een globale indicatie. Om je maximale leenbedrag te berekenen heb je jouw netto maandinkomen en dat van je eventuele partner nodig, plus hoeveel je maandelijks betaalt aan woonlasten. Op basis daarvan wordt jouw maximale leenbedrag berekend. Wil je geld lenen zonder vragen? Vraag dan een offerte aan op kredietspotter.nl.

Registratie bij het BKR

Wanneer je geld leent of rood staat wordt dit geregistreerd bij het BKR. Wanneer je netjes je rekeningen betaalt is er niets aan de hand, je hebt dan een positieve registratie. Je zal dan geen problemen ondervinden om een lening te krijgen. Heb je in het verleden problemen gehad met geldverstrekkers omdat je je rekening niet hebt betaald of heb je nog openstaande leningen? Dan kan het zijn dat je een negatieve registratie hebt bij het BKR. In hoeverre dit problemen geeft bij het aanvragen van een lening is afhankelijk van de ernst van de achterstanden en jouw welwillendheid om deze af te lossen. De leningverstrekker zal meestal informatie inwinnen bij het BKR om te bepalen of het verantwoord is om een nieuwe lening aan jou te verstrekken. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor je dit zo snel mogelijk na je aanvraag. En als er geen problemen zijn dan wordt je lening gewoon verstrekt. Wil je meer informatie over jouw registratie bij bureau krediet registratie? Kijk dan op de website van het BKR.
Facebook Reacties

Gerelateerde berichten

21 DECEMBER 2018

Lening verhogen

Heb je een lopende lening maar wil je gedurende de looptijd je lening...

25 APRIL 2018

Een persoonlijke lening...

<span style="font-weight: 400;">Heb jij in het verleden een persoonlijke...

20 APRIL 2018

5000 euro lenen? Slim lenen...

Misschien heb je al eens gelezen over het afsluiten van een lening. Wanneer...

Laat een reactie achter

Share This