Wil jij geld lenen zonder al te veel papierwerk en heb je ook geen zin om complete verantwoording af te leggen? Dan kun je het beste geld lenen zonder bank. Wij van Kredietverstrekkers.com hebben daarom alvast de meest voordelige kredietverstrekkers voor jou geselecteerd. Als onafhankelijke bemiddelaar geven wij jou alleen de beste deals met de laagste rentepercentages en voorwaarden.

Onverwachte uitgaven opvangen met krediet

Wanneer je geld wilt lenen zonder bank, moet je altijd goed nadenken over de voorwaarden die voor jou belangrijk zijn. Geld lenen zorgt er dan wel voor dat je (tijdelijk) uit de financiële problemen bent, het kan ook zorgen met zich meebrengen. Denk dus goed na over het bedrag dat je wilt lenen en let goed op de voorwaarden. Er zijn verschillende soorten leningen die ieder zijn eigen voorwaarden met zich meebrengen. Deze zullen we hieronder toelichten.
PERSOONLIJKE LENING

Een persoonlijke lening kun je afsluiten wanneer je een duidelijk leendoel hebt waarvan het bedrag dat je nodig hebt al vaststaat. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een auto of de aanbetaling van een vakantie. Deze lening kent een vaste rente en een vaste looptijd. Een groot voordeel is dat het maandbedrag dat je straks gaat betalen op voorhand voor je berekend wordt. Zo weet je waar je de komende tijd aan toe bent.

DOORLOPEND KREDIET

Wij raden het afsluiten van een doorlopend krediet aan wanneer je voor langere tijd een financiële buffer nodig hebt. Doorlopend krediet is een flexibele vorm van lenen omdat je geld kunt lenen tot een bepaalde limiet. Dit limiet wordt van tevoren afgesproken, bijvoorbeeld €10.000. Binnen de looptijd van de lening ben je vrij om geld om te nemen wanneer je wilt. Ook kun je aflossen wanneer je wilt. Het afsluiten van een doorlopend krediet is handig wanneer je van tevoren nog niet precies weet hoeveel geld je nodig hebt, bijvoorbeeld bij een verbouwing of een studie.

Kan mijn lening geweigerd worden?

Bij geld lenen zonder bank moet je nog steeds aan enkele voorwaarden voldoen.
Het kan dus voorkomen dat je lening geweigerd wordt. Dit kan verschillende redenen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • Je hebt een tijdelijke arbeidsovereenkomst (vaak bij een uitzendbureau)
  • Je ontvangt inkomsten die niet verklaard kunnen worden
  • Je hebt een negatieve BKR-registratie
  • Je hebt niet voldoende financiële middelen om de lening binnen de gestelde termijnen terug te betalen
  • Je inkomen hangt af van studiefinanciering of uitkeringen
  • Er berust loonbeslag op jouw loonstroken

Een minilening afsluiten

Je kunt natuurlijk ook een klein bedrag lenen, in de vorm van een minilening. Dit is ook een uitkomst wanneer je een negatieve BKR-registratie hebt. Je kunt dan alsnog geld lenen zonder bank, alleen is het maximale bedrag dat je kunt lenen vaak wat lager. Een minilening, ook wel flitslening genoemd, is namelijk een lening met een leenbedrag van onder de €1500. Deze lening kun je snel online aanvragen en je hebt binnen een paar uur al het geld op je rekening. Wanneer je het geld snel nodig hebt, bijvoorbeeld om de huur te betalen, is dit dus een uitkomst.

Met een BKR-registratie is lenen dus wel wat lastiger, maar zeker niet onmogelijk. Ondanks dat er geen BKR-toetsing plaatsvindt bij een minilening, wordt er natuurlijk wel gevraagd naar je inkomen en maandlasten. Zo hebben kredietverstrekkers dus toch enige zekerheid dat jij het geleende bedrag kunt terugbetalen. Wanneer je net een beetje extra geld nodig hebt en geld wilt lenen zonder bank, is dit dus zeker mogelijk.

Geld lenen zonder inkomen

Heb je (tijdelijk) geen inkomen omdat je je baan bent verloren, of omdat je langdurig ziek bent en niet kunt werken? Dan zal het je niet verbazen dat het een stuk lastiger zal worden om geld te lenen. Je kunt immers niet bewijzen dat je in staat bent om het geleende bedrag terug te betalen. Maar natuurlijk is het niet onmogelijk om geld te lenen zonder inkomen! Zo kun je geld lenen door spullen als onderpand in te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sieraden of andere waardevolle spullen. Ontvang je een uitkering? Dan wordt het lenen wat gemakkelijker. Een voorwaarde is wel dat je de uitkering structureel moet ontvangen en dat het dus een vast inkomen is. Wel raden wij je aan om je eerst goed in te lezen en de leningverstrekkers te bekijken die wij al voor u hebben uitgekozen. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare partij en kun je geld lenen zonder bank.

Minileningen

Wanneer je een bedrag tussen de €2.500 of €75.000 wilt lenen kun je een persoonlijke lening afsluiten. Maar soms krijg je te maken met een situatie waarin je snel even een bepaald klein bedrag nodig hebt. Dit soort leningen noemen we minileningen, ofwel flitskredieten. Bij dit soort kredietverstrekkers kun je een klein bedrag lenen, tot 1500 euro, met een korte looptijd (maximaal 2 maanden). Dit is handig voor als je tijdelijk zonder geld zit; je salaris wordt bijvoorbeeld later gestort of je hebt een eenmalige onverwachte uitgave die je op dat moment even niet kunt financieren, maar later wel.
Facebook Reacties

Gerelateerde berichten

21 DECEMBER 2018

Lening verhogen

Heb je een lopende lening maar wil je gedurende de looptijd je lening...

25 APRIL 2018

Een persoonlijke lening...

<span style="font-weight: 400;">Heb jij in het verleden een persoonlijke...

20 APRIL 2018

5000 euro lenen? Slim lenen...

Misschien heb je al eens gelezen over het afsluiten van een lening. Wanneer...

Share This